Nesretni Dobitnici Lutrije

Ispod se nalaze stvarne priče o dobitnicima na lutriji koji naposlijetku i nisu završili sretno!

Janite Lee
Osvojila čak 18 miljuna dolara 1993. Ušla u politiku, posuđivala novac, pokretala razne inicijative. Sve to pošlo je nizbrdo i na kraju je proglasila bankrot 8 godina nakon dobitka.

William Post dobio je 16.2 miljuna dolara 1988. Bivša djevojka tužila ga je kako bi dobila dio novca, a njegov brat uhapšen je jer je unajmio plaćenog ubojicu da ga ubije. Posvađao se sa skoro cijelom obitelji te je zbog nasilja završio i u zatvoru. Naposlijetku je ostao bez svega i pao u depresiju te danas živi od socijalne pomoći.

Evelyn Adams dobila je na lutriji ne jedanput već čak dva puta! 1985 i 1986 ukupno je osvojila 5.4 miljuna dolara. Nastavila je kockati sa velikim iznosima i posuđivala je novac rodbini i prijateljima. Na kraju je ostala bez svega. Danas živi u prikolici na kotače.

Ken Proxmire
Dobio miljun dolara. Započeo biznis sa automobilima zajedno sa bratom. Posao je krenuo nizbrdo te je sve novce potrošio. Na kraju se vratio na svoje radno mjesto koje je imao prije dobitka.

Willie Hurt 1989 osvojio je 3.1 miljun dolara. Ušao u mutne poslove sa drogom, razveo se, završio na kokainu i na kraju bio optužen za ubojstvo.

Bračni par Southeastern
U ranu 1990 godinu osvojili 4.2 miljuna. Kupovali ogromne kuće i skupe automobile, plaćali dugove rodbini. 11 godina nakon dobitka razveli se, a ono malo što je od dobitka ostalo podijelili međusobno te nastavili sasvim običan radnički život.

Jeffrey Dampier
Osvojio 20 miljuna na lutriji. Nakon toga njegov brat i bratova žena oteli ga i ubili. Pokušali prikriti ubojstvo i naslijediti novce. Sve je na kraju otkriveno a par je osuđen i završio u zatvoru.

Jack Whittaker 2002 godine dobio je najveći jackpot u povijesti američke powerball lutrije. Nedugo zatim davao velike količine novca rodbini a posebno svojoj unuci. Ona je pak zapala u ozbiljne probleme sa ovisnošću o drogama i umrla. Obitelj ga je optuživala da je on davao navac unuci kojim je ona kupovala drogu i zabavljala se te naposlijetku i umrla. Jack je počeo piti, a pohlepni ljudi oko njega podnosili su razne tužbe i prijetili mu kako bi se dočepali dijela novca. Dobitnik se razveo i posvađao sa obitelji te završio kao ovisnik o alkoholu.

Kako napisati nešto i zaraditi 100 USD po objavljenom tekstu

 

Freemail - Freemail

Posao - http://www.posao-hr.comDobitak na lutriji može dakle imati ozbiljne posljedice i čak uništiti nečiji život. Promislite dobro kako ćete živjeti nakon što osvojite jackpot na lutriji!

 

 

Početna strana

 

Hrvatska Lutrija Igre

Lutrija Srbije Igre

Lutrija BiH Igre

Sretni Brojevi

Lutrija Rezultati

Kladionice

Početna strana